Gezien op TV

Aflevering 37 | 6 april 2021

06 april 2021 14:08 Aangepast: 06 april 2021 17:08

Koken met Hugo! 

Vandaag op het menu: zelfgemaakte pitabroodjes met kebab en een simpele salade. Leuk om te maken, weinig werk en onvoorstelbaar lekker! Lees hier hoe je dit thuis zelf kan maken.

Metamorfose (2/2)

Marlous en Dick willen graag een gezelligere hal met meer kleur. Patrick is gisteren al begonnen en met deze kleur en dit behang gaat hij daar samen met styliste Lieke vandaag voor zorgen. Bekijk hier de metamorfose.

Buitenkijken bij...

Eind jaren 80 verruilen Roos en Toon de stad voor het platteland. In de Beemster maken ze een paradijsje van hun tuin, met meubels en accessoires uit hun geliefde Bali. Tom nam er eerder voor Eigen Huis & Tuin een kijkje. Bekijk hier de tuin nog eens terug.

Lifestyle hacks van Zamarra

Een schoonmaakproduct schoonmaken zodat je het langer kan gebruiken om te schoonmaken. Dat klinkt niet zo logisch, toch? Maar volgens Zamarra is het dat wel! 

Glas-in-lood voor ieder interieur

Jaren 30-woningen zijn erg populair door de oude elementen zoals bijvoorbeeld glas-in-lood. Maar je hoeft niet in een jaren 30-woning te wonen om glas-in-lood je huis in te halen. Pieter en Jip kunnen je hier alles over vertellen...

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore