Gezien op TV

Aflevering 33 | 31 maart 2021

31 maart 2021 10:44 Aangepast: 31 maart 2021 15:05

Koken met Hugo! 

Hè lekker, de lentezon heeft haar eerste knipoog gegeven. Vandaag gaat Hugo voor de lente op je bord en wel met een pastasalade en Siciliaanse amandelkoekjes. Makkelijk maal voor de doordeweekse dag! Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose (1/2)

Tom is deze week in Barendrecht bij Tara, Bob en de kleine Nova. Tara is boswachter en moet natuurlijk het goede voorbeeld geven van een lekkere groene tuin en nee, daar hoort geen kunstgras bij. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

De nagels van krabgrage katten groeien snel. Dierenarts Piet leert je alles over kattennagels en hoe je katlief kunt helpen om ze te onderhouden. Model van vandaag: Toos. Lees hier de tips van Piet nog eens terug.

Hobby van Edwin

Een zolder of een schuur vol met oude troep, ook zo herkenbaar? Voor de handige Edwin wel. Hij gebruikt deze ‘troep’ om hele nieuwe interieur items van te maken!

Binnenkijken bij...

Als je door de badkamer moet om in je slaapkamer te komen dan zit er niets anders op dan het huis van top tot teen aan te pakken. En dat is dus precies wat Grace en Paco deden. Bekijk hier de woning.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

 

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore