Gezien op TV

Aflevering 32 | 30 maart 2021

30 maart 2021 10:14 Aangepast: 30 maart 2021 15:14

Koken met Hugo! 

Vandaag een Aziatische maaltijd: noedelsalade met visnuggets uit de oven. Lekker, licht verteerbaar en gezond. Wat wil je nog meer? Lees hier het recept.

Metamorfose (2/2)

Om te zorgen dat het speelgoed niet meer overal in de woonkamer van Angela en Daniel rondslingert is Patrick gister al begonnen met het maken van een speelhoek. Vandaag krijgt hij hulp van stylist Esther om het verder af te maken. Het eindresultaat kun je hier bekijken

Binnenkijken bij...

In het Brabanse Langenboom hebben Sylvie en haar vriend Rob 10 jaar geleden een split-level woning gekocht waar ze een permanent vakantiegevoel van kregen. Hier kun je woning nog eens rustig bekijken

Lifestyle hacks

De luxe van een kamer alléén voor kleding......zeg maar een walk-in-closet...dat wil toch iedereen maar als de kleding vervolgens overal rondslingert word je daar misschien minder vrolijk van. Hulp nodig? Lees deze tips.

Japanse bloemsierkunst

Ja, less is more, dat is een uitspraak die zeker opgaat voor Ikebana. Dat is een Japanse bloemsierkunst die zich kenmerkt door eenvoud, maar dat het nog niet zo heel eenvoudig is, laat Marianne ons vandaag zien.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore