Gezien op TV

Aflevering 28 | 24 maart 2021

17 augustus 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Vandaag op het menu: een Italiaans, vegetarisch gerecht, dat ideaal is als je 'kliekjes' over hebt. Noem het frittata, of rijkgevulde omelet - net wat je wil. Klik hier voor het recept!

Tuinmetamorfose (1/2)

Voor een nieuwe klus is Tom deze week in Almere. Hij pakt dit keer geen tuin aan, maar een dakterras. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Heb je een konijn? Dan is het belangrijk dat je deze goed verzorgt. Wat betreft de verzorging zijn er misschien een aantal dingen die je niet weet, maar waar je wél rekening mee moet houden. Dierenarts Piet legt uit.

Breisels in je interieur

Sjaals of truien breien ken je wel. Maar ook voor je interieur kun je met breisels aan de slag en dat is helemaal de woontrend van nu. Met een hele dikke streng wol (dat heet lontwol) heb je alleen niks aan een breipen, dus gebruik je je armen. Nicky is daar hartstikke handig in!

Binnenkijken bij...

Tessa wordt verliefd op een woning in Tiel die van buiten een poppenhuisje lijkt. Maar tot haar verrassing biedt de binnenruimte heel veel mogelijkheden. Kijk maar eens hoe ze dat hebben gedaan.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore