Binnenkijken bij...

Binnenkijken: Jennie woont in een oud winkelpand

25 maart 2021 18:29 Aangepast: 28 maart 2021 20:12

Eén uit duizend, dat is het interieur van Jennie en Marcel. Met hun gedurfde interieur laten ze zien dat diverse dessins, stijlen en kleuren prima met elkaar te combineren zijn. Kom binnen!

Waar het voorheen een winkelpand was, heeft het duo het een flinke metamorfose gegeven. Jennie: "De woonkamer was eerst het magazijn. Je moet je voorstellen dat alles donker en van beton was."

Mix van stijlen

Het koppel heeft een heel eigen stijl weten neer te zetten dat het dichtst in de buurt komt van 'eclectisch' en 'vintage'.

"Zoals je ziet hebben we veel kleuren en prints met elkaar gecombineerd. Daarbij is het een mix van nieuwe en tweedehands accessoires."

Kleurrijke woonkamer

Marmer, panterprint, porseleinen dieren: de woonkamer is dé plek waar het eclectische karakter zich het best uit. Daarnaast heeft het huis een persoonlijke twist gekregen door eigen werken aan de muur te hangen. 

Stoere cuisine

Waardoor het stel zich voor de keuken heeft laten inspireren? "De kastjes waren het uitgangspunt welke ik via een FB-pagina heb gewonnen." Verder is het aanrechtblad van Marktplaats en zijn de tegels online op de gok gekocht." Goed gelukt!

Nieuw en vintage

Het koppel combineert het liefst vintage vondsten met nieuwe aankopen. Neem bijvoorbeeld de eethoek: "De tafel is nieuw en is met vintage stoelen gemixt".

Om er echt een aparte plek in de woonkamer van te maken, zijn een paar wanden met een printje behangen. "Ondanks de print heeft het toch een rustige uitstraling, omdat het slechts één kleur is." Rustige basis met drukke dessins is de tip dus.

Zwierige slaapkamers

Wat vroeger een appartement was, is nu omgebouwd tot drie ruime slaapkamers. Volledig in dezelfde stijl als de rest van het huis. 

Heb je wel eens underlayment platen gebruikt? Jennie laat zien hoe tof én praktisch het op de muur in één van de kinderkamers staat. 

Bij de andere slaapkamers hebben ze naast de muren ook het plafond in een oudroze tint geschilderd. Bang dat de muren op je af komen als je dit doet? Nee hoor, kijk maar naar wat een rust en warmte Jennie en Marcel hebben weten te creëren. 

Nog een extra inspiratierondje door de woning maken? Scroll door de Instagram-feed van Jennie heen of bekijk het fragment terug via Videoland (aflevering 29).

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore