Binnenkijken bij...

Binnenkijken: een rustig huis aan de waterkant

01 april 2021 16:03
Beeld © @casadidenise

Dat er een run op jaren 30-woningen is, dat hoeven we je niet te vertellen. Denise keek verder en zocht haar droomplek juist in een nieuwbouwwoning aan het water in Dronten. Moet je kijken hoe heerlijk het is om van een casco huis volledig je eigen thuis te maken. Laat je inspireren!

Denise: "Omdat ik de eerste koper van dit huis ben, kon ik alle beslissingen zelf maken. Daardoor kon ik zelf de keuken, badkamer en vloeren kiezen. Op de indeling van het huis na kon ik alle keuzes zelf maken."

Scandinavische stijl

De woning oogt fris en rustig, iets wat perfect past binnen het Scandinavische interieurplaatje. Door het hele huis is een kleurenpalet van wit, grijs en neutrale kleuren gebruikt. 

Gevoel van thuiskomen

Naast dat Denise veel nieuwe meubels heeft aangeschaft, zijn haar accessoires over het algemeen vintage. "Bij de kringloop vind je soms net wat uniekere dingen die ook wel heel tof kunnen zijn."

Door te kiezen voor een glazen eettafel maak je de woonkamer ruimtelijker. Iets om te onthouden!

Grafische prints

De Scandinavische stijl kenmerkt zich door grafische prints en organische vormen. Dit zie je terug in onder andere de kussens en schilderijen. 

Beeldschone inloopkast

Een droom van velen: een walk-in closet. Alle kleding hangt op kleur wat ervoor zorgt dat het geheel er rustig en georganiseerd uitziet. 

Behaaglijke slaapkamer

De Scandinavische stijl is in het hele huis doorgetrokken. Omdat de slaapkamer in eerste instantie met een witte muur wat saai was, heeft Denise de achterwand met een zandkleur geverfd. En voor een hotel-chique twist heeft ze voor gouden accessoires en zachte materialen gekozen.

"Ga je zelf nadenken over je interieur, dan is mijn tip: kijk naar wat je zelf echt leuk vindt en houd het dicht bij je persoonlijkheid."

Nog een extra inspiratierondje door de woning maken? Scroll door de Instagram-feed van Denise heen of bekijk het fragment terug via Videoland (aflevering 34).

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore