Gezien op TV

Aflevering 26 | 22 maart 2021

15 augustus 2022 17:05

Let op: in deze aflevering komen onderdelen voor die voor de coronacrisis zijn opgenomen.

Koken met Hugo! 

Het is lente! Hugo luidt dit vrolijke seizoen in met een vegetarische Italiaanse hap: pittige pasta arrabiata. Om extra vitamines binnen te krijgen, heeft hij er een groene salade bij bedacht. Lente lekkers dat in een handomdraai op tafel staat. Lees hier het recept.

Tips & tricks

Wekelijks leert onze klusjesman Oscar je de fijne kneepjes van het klusvak. Deze editie zoomt hij in op visgraat tegelen, toch wel een van dé hippe legpatronen van nu. Kom te weten hoe je tegels in een visgraatpatroon zet. Lastig? Niet als je deze stappen volgt.

Metamorfose (1/2)

Patrick is vandaag in Zwolle bij Chantal en Mark. Ze zijn een innig setje en wonen al een tijdje samen. Maar hun liefde vertalen in een gezamenlijk interieur is tot nu toe nog niet gelukt! Morgen zie je het eindresultaat. 

Buitenkijker

Tom ging vorig jaar langs bij Corrine in Maarssen. Zij woont hier samen met haar man in een doorsnee jaren '70-woning. Maar haar tuin? Die is alles behalve doorsnee. Achter het huis schuilt namelijk een tropisch verrassing van 300 vierkante meter. Corrine en haar man zijn gek op verre reizen naar de tropen en dat zie je zowel binnen als buiten terug! Bekijk hier de tropische jungletuin van Corrine.

De vloggende hoveniers

Een schutting neerzetten, een oprit betegelen of een gehele tuin aan leggen, niets is te gek voor Jarrich en Alessio. Deze hoveniers klaren deze groene klussen niet alleen, ze vloggen er ook nog bij!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore