Gezien op TV

Aflevering 23 | 17 maart 2021

10 augustus 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Gedresseerde friet, luxe patatten, ofwel gewoon: kapsalon. In dit geval een Mexicaanse, vegetarische variant! Bekijk hier het recept.

Tuinmetamorfose (1/2)

Soms zit je er even helemaal doorheen en is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Zoals bijvoorbeeld met een opknapbeurt van je tuin. En dat is precies wat Tom gaat doen! Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Dierenarts Piet kaart deze week het probleem van allergieën bij honden aan. Zo praat hij je bij over hoe je allergieën bij je natte neus ontdekt en wat je er tegen kunt doen. En zoals je van hem bent gewend, heeft hij ook deze keer weer een vrolijke viervoeter meegenomen: zijn eigen 17-jarige hond Gijs. Lees zijn tips.

Hobby van Grace

Je wist misschien niet dat je het nodig had, maar Grace laat zien waarom je hem moet hebben: een pegboard! Wil je weten hoe je zelf zo'n bord maakt? Lees het hier.

Binnenkijken bij...

In Ede begonnen Agnes en Dymion aan de verbouwing van hun huis zonder vooraf echt een plan te hebben. Ze deden bijna alles zelf en zijn trots op het resulaat! Bekijk hier de woning.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore