Gezien op TV

Aflevering 22 | 16 maart 2021

09 augustus 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Vandaag maakt Hugo viskoekjes. Britse, welteverstaan. Samen met een heerlijke smeuïge bloemkoolpuree. Zit je klaar? Lees hier het recept!

Metamorfose (2/2)

Gisteren is Patrick al begonnen met de babykamer bij Charlotte en Sander. Zij verwachten hun tweede kindje – een meisje – maar zaten niet te wachten op een zuurstokroze kamer. Bekijk hier het eindresultaat.

Binnenkijken bij...

Onze ouders en grootouders kennen het nog wel: voor een nieuw huis kocht je een complete woonkamerset met eethoek, zithoek en wandmeubel. Dat is niet meer van deze tijd: van oud nieuw maken is nu de kunst en dat is precies wat Marjolein doet. Kom je even binnenkijken?

Opruimtips: administratie opbergen

Je administratie doen is echt geen leuke klus. Zoeken naar bonnen en rekeningen, steeds alles kwijt. Een chaotische administratie is natuurlijk niks voor een opruimcoach en dus helpt Galit je met een stappenplan. Lees hier haar tips.

Groene hobby van Gerardo

Dat je elkaar enthousiast kan maken als je samen iets onderneemt, heeft Gerardo gemerkt. Tientallen mensen werken lekker in hun volkstuintje, in zijn bloemenkas.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore