Gezien op TV

Aflevering 19 | 11 maart 2021

04 augustus 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Omdat de Nationale Week Zonder Vlees nog steeds in volle gang is, maakt Hugo een verrukkelijke vegan Marokkaanse groentestoof. Aangezien de oven het meeste werk doet, houd je tijd over voor een dessert. En wát voor eentje: plantaardige chocolademousse. Spontaan trek gekregen? Aan de kook!

Tuinmetamorfose (2/2)

Vandaag gaat Tom verder in de kleine tuin van Floortje en Jerom. Door de kleine oppervlakte weten zij niet hoe zij de ruimte het maximale kunnen benutten. Bekijk het eindresultaat

Binnenkijken bij...

Britta is speciaal voor de liefde zeventien jaar geleden naar Nederland gekomen. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in een charmant herenhuis in Haarlem. Kom binnen en laat je inspireren door het wonderschone witte interieur. Wie zegt dat wit saai is? 

DIY met Martine

We kregen een bijzondere aanmelding binnen van de ouders van Fee. Fee is verstandelijk beperkt waardoor ze dolgraag met speelgoed speelt waar wat jongere kindjes mee spelen, zoals een keukentje. Maar die is voor haar dan al snel te klein. Daarom maakt Martine speciaal voor Fee een speelkeukentje.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore