Gezien op TV

Aflevering 17 | 9 maart 2021

02 augustus 2022 17:05

Koken met Hugo! 

Het is dag twee van de Week Zonder Vlees, dus Hugo maakt ook vandaag weer een heerlijk vegetarisch gerecht. Als hoofdgerecht: een quiche, met vegetarische kaas. Lees hier het recept

Metamorfose (2/2)

Gisteren begon Patrick aan een twee dagen durende klus om de slaapkamer van Bas en Marike te verbeteren. Zij wilden graag meer kleur en sfeer, en een oplossing voor de nis achter het bed. Vandaag gaat Patrick verder waar hij was gebleven. Bekijk hier het eindresultaat!

Binnenkijken bij...

Een huis bij het Amsterdamse Vondelpark verruilen voor het landelijke Langerak. Theaterregisseur Claudia deed het, en verbouwde daar een koeienstal tot een modern droomhuis. Dit wil je even zien.

Tips van Zamarra

Een keuken kan op het oog netjes zijn, maar is toch soms viezer dan je denkt. Huishoudcoach Zamarra legt uit waar je op moet letten om het thuis hygiënisch te houden. Vandaag deelt ze haar tips voor in de keuken

Groene hobby van Jolein

Er zijn in elk geval door het thuiszitten tijdens corona veel nieuwe hobbies ontwikkeld. Zo begon biologe Jolein gips-afdrukken te maken van producten uit de natuur. Ze maakt echte kunstwerkjes!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore