Gezien op TV

Aflevering 16 | 8 maart 2021

01 augustus 2022 17:05

Let op: in deze aflevering komen onderdelen voor die voor de coronacrisis zijn opgenomen.

Koken met Hugo! 

Deze week is het de 'Nationale Week Zonder Vlees' en wij doen daar met veel plezier aan mee! Vandaag op het vegamenu: Syrische rijst met linzen en gebakken uien - en een salad on the side. Lees hier het recept.

Tips & tricks van Oscar

Of het nou gaat om een lichte beschadiging op je muur, of omdat je die ene spachtelputz-muur helemaal zat bent: alles kan weer glad gemaakt worden. Wil je geld besparen op een stukadoor? Doe het dan zelf! Klusser Oscar laat zien hoe.

Buitenkijken bij

Tom ging vorig jaar op stap in zijn eigen dorp en neemt een kijkje in de tuin van hovenier én vriend Peter. Hij heeft een functionele leeftuin met een landelijk klassieke uitstraling en houdt deze helemaal zelf bij. Peter woont hier al 22 jaar met veel plezier. Toen hij het land kocht was het niets meer dan een stuk grond. Hij heeft de hele tuin dus van top tot teen kunnen ontwerpen naar eigen smaak! Neem zelf ook een kijkje.

Metamorfose (1/2)

Voor sommige mensen is de slaapkamer vooral een functionele plek, namelijk om te slapen. Toen Marike en Bas beiden corona kregen en langere tijd in hun slaapkamer moesten verblijven, misten ze daar ineens sfeer. Patrick schiet ze te hulp, en maakt er in twee dagen een sfeervoller geheel van. Morgen zie je het eindresultaat in de aflevering. 

Meekijken bij Buurman Utrecht

Gebruikt hout en bouwmateriaal naar de stort brengen? Zonde, vinden ze bij Buurman Utrecht. Gerecycled bouwmateriaal kun je namelijk prima verkopen, en je kunt er weer gloednieuwe meubels en spullen van maken!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore