Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 15 | 5 maart 2021

Borrelen met Hugo! 

De afgelopen maanden heeft Hugo de borrelplanken van heinde en verre gehaald: Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. We gaan de hele wereld rond. Voor deze vrijmibo blijven we dichtbij huis en laat onze chefkok zich inspireren door onze zuiderburen. Amai, een bomvolle Belgische borrelplank met witlofsoep, garnalenkroketjes en Luikse ballen. Lees hier het recept!

Tom geeft plantenadvies

Een plant onderhouden kan een hele klus zijn, of als een hele klus voelen! Een beetje hulp is daarbij soms wel gewenst. Daarom is Tom vandaag op de boerderij om zijn plantenkennis te delen.

Binnenkijken bij

In het vorige seizoen mochten we binnenkijken bij Femke en Annette. Zij zochten een huis met karakter in Gorinchem. De verbouwing van het dijkhuisje uit 1903 is een mooie uitdaging voor Femke, die dan net is gestart met haar eigen aannemersbedrijf. Even binnenkijken?

Binnenkijken bij...

Anne Marie en haar vriend Tibor hebben de binnenstad van Alkmaar verruilt voor een appartement buiten het centrum. En bij het inrichten zijn ze niet bang geweest om een blik zwarte verf open te trekken. Nog even terugkijken?

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.