Gezien op TV

Aflevering 13 | 3 maart 2021

27 juli 2022 12:05 Aangepast: 27 juli 2022 17:07

Koken met Hugo! 

Loempia's, wie is er geen fan van. Hugo kookt vandaag de grote Chinese versie. Wist je dat je deze overheerlijke Aziatische maaltijd heel makkelijk zelf maakt? Is zo. Voortaan laat je de kant-en-klaar diepvriesexemplaren van de supermarkt liever links liggen, let maar op. Aan de slag!

Tuinmetamorfose (1/2)

Erik en Femke hebben één grote wens voor de tuin, maar sinds Femke zwanger is van een tweeling komt daar weinig van en dus schiet Tom te hulp. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending!

Dierenarts Piet

Als je merkt dat je hond lichamelijke problemen heeft, is het soms moeilijk in te schatten of je dit zelf op kan lossen of dat je hiervoor naar de dierenarts moet. Piet is vandaag weer op de boerderij en gaat twee veelvoorkomende problemen bij honden bespreken! Lees hier zijn tips

Duurzaam schoonmaken

In veel huishoudens worden er overmatig veel schoonmaakmiddelen gekocht. En al die lege verpakkingen belanden ook weer op de afvalberg. Wel zo duurzaam en goed voor je portemonnee als je ze zelf kunt maken, Ilse laat zien hoe je dat doet!

Binnenkijken bij...

In Heerhugowaard hebben Manon en Frank hun huis een grote make-over gegeven. Hoewel de basis goed was, viel de indeling van de benedenverdieping wat te wensen over. Kom binnen!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore