Gezien op TV

Aflevering 12 | 2 maart 2021

26 juli 2022 12:05 Aangepast: 26 juli 2022 17:10

Koken met Hugo! 

Hugo maakt een snelle visstoofpot met krieltjes, groentes en witvis. Een frisse venkelsalade on the side - en als dessert een oldschool vanillevla met bitterkoekjes. Maak het zelf en tast toe!

Metamorfose (2/2)

Gisteren zag je hoe onze klusser Patrick begon aan een nieuwe werkplek voor Stefan en Martine. Daar komt vandaag voor de kinderen een lekkere relaxplek bij. Een flinke klus, die Patrick samen met styliste Lieke uitvoert. Bekijk hier het eindresultaat.

Binnenkijken bij...

Een huis hoeft niet per se groot te zijn om er lekker te wonen. Carla huurt al meer dan 30 jaar een compact maar fijn huis in Hilversum. Met wat slimme aanpassingen maakt ze optimaal gebruik van de ruimte. Kom binnen.

Opruimen met Galit

Vaak wordt een berging of garage na verloop van tijd een stortplaats van spullen die je een tijd niet gebruikt. En met een beetje pech, vind je nooit meer wat terug. Opruimcoach Galit laat Rianne zien hoe je meer systeem aanbrengt bij het opbergen van je spullen.

Groene hobby van Cindy

Voor Cindy zijn planten soms net als kinderen: je moet ze goed verzorgen en veel liefde en aandacht geven. En dat doet ze dan ook! 

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore