Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 9 | 25 februari 2021

Koken met Hugo! 

Vandaag niet één, niet twee, maar drie simpele gerechten met Britse roots. Hugo heeft zijn oog laten vallen op het zogenoemde "Toad in the Hole", oftewel pad in het gat. En naast dit hoofdgerecht dat om uitleg vraagt, staat er ook een typisch zoet dessert waar onze westerburen fan van zijn op het menu. Veel recepten, maar goed te doen.

Tuinmetamorfose (2/2)

Vandaag gaan we weer verder in de tuin van Sjoerd en Milou. De buurt gebruikte hun voortuin als onderdeel van de stoep en dus riepen ze de hulp van Tom in om hier wat voor te bedenken én te zorgen de voortuin er wat gezelliger uit komt te zien. Bekijk hier het resultaat!

Binnenkijken bij...

In het Noord Brabantse Langenboom hebben Sylvie en haar vriend Rob 10 jaar geleden een split-level woning gekocht, een zonnig en heel apart huis waar ze een permanent vakantiegevoel hebben.

Upcyclen met Martine

Upcyclen: oude materialen en meubelstukken een nieuw leven geven en vaak ook een nieuwe functie. Maar natuurlijk wel door simpele spullen te gebruiken en het budget zo laag mogelijk te houden. Dit keer verandert Martine een bed in... een bank!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.