Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 8 | 24 februari 2021

Koken met Hugo! 

Vandaag geen oma's soep met balletjes. Hugo geeft namelijk een Midden-Oosterse twist aan deze gouwe ouwe klassieker. En gezonde bijkomstigheid: hij houdt de soep volledig vegan. Geen vlees, geen vis, geen dierlijke ingrediënten. Aan de kook!

Tuinmetamorfose (1/2)

Deze week is Tom bij Sjoerd en Milou omdat zij een probleem hebben met de voortuin. Die heeft namelijk geen omheining en daardoor wordt die te pas en te onpas gebruikt door de hele buurt. Morgen zie je het resultaat!

Dierenarts Piet

Een kat verzorgt niet alleen zijn of haar vacht zodat deze mooi zacht blijft. Goede vachtverzorging speelt ook een rol in de gezondheid van een kat. Dierenarts Piet is op de boerderij en hij kan ons hier meer over vertellen! Lees hier zijn tips.

DIY: gedraaide kaarsen maken

Het aansteken van een mooie kaars geeft sfeer in huis. Ook Fleur vindt dat, zij decoreert kaarsen en geeft een draai aan de klassieke dinerkaars. Letterlijk én figuurlijk! Lees hier hoe je dit zelf doet.

Binnenkijken bij...

In het Brabantse Vlijmen hebben Kelly en Joris in 2019 een oude jaren '30 huis gekocht waar werkelijk alles aan moest gebeuren. Na een aantal maanden klussen is het precies geworden wat ze voor ogen hadden.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.