Gezien op TV

Aflevering 6 | 22 februari 2021

18 juli 2022 14:05 Aangepast: 18 juli 2022 17:25

Let op: in deze aflevering komen onderdelen voor die voor de coronacrisis zijn opgenomen.

Koken met Hugo! 

Vandaag op het menu: een makkelijke én magere (als je de beairnaisesaus weglaat) maandagmaaltijd! Hugo maakt een traybake, met witvis en een frisse salade. Lees hier het recept

Buitenkijken bij...

Ruim 30 jaar geleden bezoeken Limburgers Lia en Frans Japan. Het land inspireert ze zo dat ze thuis in Geleen een Japanse tuin aanleggen. Tom bezocht ze eerder voor Eigen Huis & Tuin. Bekijk hier de tuin!

Metamorfose (1/2)

Ons make overteam is in Biddinghuizen om Mariëlle (Ma-rie-jel-le) en Tom te helpen. Een van hun zoons krijgt een nieuwe slaapkamer, en heeft een aangepast bed nodig. Klusser Patrick heeft daar een mooi plan voor. Morgen zie je het resultaat!

Een kijkje op de werkplaats

Er zijn van die mensen waarbij het plezier in hun werk ervan af spat. Dat zie je ook bij Leander en Jeroen die hun creatieve ideeën voor allerlei projecten gebruiken. Ze delen een passie voor werken met oude spullen en materialen. We mochten een kijkje in de werkplaats nemen en zien hoe ze hun klussen aanpakken.

Een gezond leefklimaat in huis

We werken thuis, we slapen thuis, we zijn thuis, we blijven thuis: meer dan ooit zijn we door de coronacrisis in onze eigen woning te vinden. Daarom is het extra belangrijk om te zorgen voor een gezond leefklimaat in huis. Lian vertelt waar je op moeten letten.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore