Gezien op TV

Aflevering 5 | 19 februari 2021

15 juli 2022 14:05 Aangepast: 15 juli 2022 17:19

Borrelen met Hugo! 

Hugo maakt deze week een klassieke Amerikaanse borrelplank. Laat de chips, blokjes kaas en het Amsterdams zuur plaatsmaken voor mini-hamburgers, buffalo wings en verrukkelijke dips.

Tom geeft plantenadvies

Er komen veel vragen van kijkers voor Tom binnen over planten. Daarom gaan we gewoon af en toe de tijd nemen om die vragen te beantwoorden. Daniëlle vroeg zich af welke planten tegen warmte én tegen kou kunnen. Lees hier het advies van Tom terug.

Binnenkijken bij...

Wonen in een nieuw huis, maar omringd zijn door historie; zo wonen Linda en Marc in Eindhoven. Hun nieuwbouwhuis staat namelijk op het voormalige bedrijfsterrein van Philips waar ook nu de oude bedrijfshallen nog staan. Bekijk hier de woning.

Lifehacks van Galit

Uitpuilende kledingkasten waar soms meer naast en omheen ligt dan er in...een bekend probleem voor Floortje. Opruimcoach Galit heeft tips & tricks voor het overzichtelijk opruimen van je kledingkast.

Binnenkijken bij...

Graciela en Bart zoeken lang naar het perfecte koophuis. Een huisje dat ze in Haarlem bezichtigen vindt Graciela eigenlijk helemaal niks. Maar Bart overtuigt haar en dan begint het grote klussen.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore