Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 3 | 17 februari 2021

Koken met Hugo! 

Rode bieten ken je vast. Alleen het gele broertje? Hugo zet dit olijke tweetal vandaag in de hoofdrol. Op het menu bietenrisotto met huisgemaakte bietenchips, de Italiaanse klassieker met roze twist dus. Blije gezichten aan tafel verzekerd. Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose (1/2)

Christa en Danny hebben veel tijd aan de inrichting van hun eerste woning besteed, maar wisten niet wat zij met het balkon aan moesten. Ze willen graag een plek waar ze lekker kunnen loungen. Maar door het gebrek aan tijd en kennis is die er nog niet gekomen en dus heeft de moeder van Christa Tom ingeschakeld om ze daarbij te helpen. Morgen zie je het eindresultaat!

Dierenarts Piet

Sinds de uitbraak van corona hebben veel huishoudens een huisdier aangeschaft. Sommigen omdat ze dit al wilden doen, maar soms ook omdat ze nu meer thuis zitten en gezelschap willen. De aanschaf van een huisdier is een beslissing waar je goed over na moet denken. Daarom is onze dierenarts Piet op de boerderij, die hier alles over kan vertellen!

Hobby van Nienke

Vazen, schalen, theepotten en zelfs complete serviezen: bij Nienke thuis vind je geen neutrale witte exemplaren maar persoonlijke kunstwerken. Hoe ze dat doet? Met stippen! Lees hier hoe je zelf aan de slag kan.

Binnenkijken bij...

Een heel huis verbouwen terwijl je hoogzwanger bent, klinkt niet heel ideaal. Toch heeft het Miranda en Bas er niet van weerhouden om van een verouderde woning hun droomhuis te maken.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.