Gezien op TV

Aflevering 2 | 16 februari 2021

12 juli 2022 17:05 Aangepast: 12 juli 2022 17:17

Koken met Hugo! 

Boerenkool krijgt vandaag de hoofdrol! Hugo maakt een Portugese koolsoep met chorizo en boerenkoolchips. Lees hier het recept!

Metamorfose (2/2)

Gisteren is Patrick begonnen met het maken van een kast in Vleuten om de woonkamer in tweeën te delen. Kim en haar man Javier hebben hun droomhuis gevonden en verbouwd, maar de Spaanse roots van Javier zie je nog niet in de inrichting terug en dat willen ze zo graag... Styliste Lieke gaat daarvoor zorgen. Bekijk hier het resultaat.

Binnenkijken bij...

Stel: je koopt een huis in een gebied dat op de wereld-erfgoed-lijst staat. Dan mag je aan de binnenkant verbouwen wat je wil, maar voor de buitenkant gelden dan strenge omgevingseisen. Melanie laat zien hoe zij en haar man Martijn daarmee omgaan

Kledingkast opruimen met Galit

Onze opruimcoach Galit gaat vandaag aan de slag in het huis van Floortje. Zij heeft een voor velen herkenbaar probleem: de kast in haar slaapkamer puilt uit. Met de juiste tips & tricks zorgt Galit ervoor dat de kast weer overzichtelijk wordt. Kun jij ook wel wat tips gebruiken? Lees het hier.

Groene hobby van Stefan

Een lege plek in huis kun je perfect opvullen met een mooi boeket. Zo maken bloemen de kamer niet alleen gezelliger, ze ruiken ook nog eens lekker en zorgen voor extra kleur in je interieur. Maar hoe schik je nou eigenlijk een boeket? En welke bloemen of vaas gebruik je? Bloemist Stefan vertelt ons daar alles over.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore