Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 1 | 15 februari 2021

Let op: in deze aflevering komen onderdelen voor die vóór de coronacrisis zijn opgenomen.

Makkelijke maandag met Hugo

Het is maandag dus we houden het makkelijk! Hugo maakt een Cowboygerecht vandaag: Texaanse bonenstoof. Wil jij het recept teruglezen? Je vindt hem hier

Metamorfose 

Ons klusteam start vandaag in het Utrechtse Vleuten bij Kim en Javier. Ze zijn supergelukkig in hun mooi verbouwde jaren 70-woning. Alleen in de woonkamer voelen bepaalde stukken nog niet ‘af’. Ook missen ze kleur en omdat Javier uit Spanje komt zouden ze het leuk vinden als de woonkamer een Mediterrane touch krijgt. Het eindresultaat zie je in de aflevering van morgen! 

In een dag Funda-klaar

De domper die de coronacrisis met zich meebracht voor de zusjes Merel en Marinthe is uitgemond in een droom die uitkwam. Ze hebben van hun hobby hun werk gemaakt en stijlen nu huizen voor de verkoop. Lees hier meer over hun avontuur.

Buitenkijken bij

In de tuin van interieurontwerpster en tuinstyliste Wendy kun je het hele jaar door buiten zitten. Tom nam eerder voor Eigen Huis & Tuin een kijkje in Willemsoord. Nog even terugkijken? Bekijk hier haar prachtige tuin.

Kitten met Oscar

Broze of gespleten voegen, nieuw sanitair of het dichten van naden en kieren: aan kitten ontkomen we niet. Maar welke kit gebruik je in de badkamer en kan deze dan ook weer voor de trap gebruikt worden? Voor klusser Oscar is het een routineklus en hij deelt zijn tips & tricks.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.