Ga naar de inhoud
Meld je aan voor Eigen Huis & Tuin

Aanmelden! Heb jij een gave interieur- of tuinhobby?

Met Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven helpen we jou natuurlijk het liefst, maar.... soms kan je ons ook helpen! Zo zijn we altijd op zoek naar mensen met leuke, interessante hobby's in en rondom huis en tuin.

Groene vingers

Maak jij met natuurlijke producten de meest creatieve decoraties of gebruiksvoorwerpen en zou je het heel leuk vinden om anderen te inspireren? Denk aan de allermooiste interieur-items van resthout uit het bos, of maak je de mooiste "levende" schilderijen? Meld je dan hier aan!

De mooiste items voor in huis

Ben jij van de een op de andere dag je eigen pottenbak-studio begonnen, of heb je je baan opgezegd en besloten vanaf nu jezelf helemaal te verliezen in het bewerken van hout en het maken van bankjes? Van je hobby je werk maken of juist in het weekend de mooiste interieur items creëren. Wij komen heel graag bij je kijken! Geef je hier op
 

Een toffe hobby

Heb je die aflevering ook gezien waarin Herbert oude telefoons ombouwde tot muziekinstrumenten voor ouderen? Of die waarin Edwin van oude radio's een bluetooth speaker maakte? Heb jij ook zo'n toffe hobby en wil je daar graag over vertellen? Meld je dan hier aan!

Gezocht:
Lees ook:
Gezocht: aanpakkers die zelf hun huis verbouwden
Planten-
Lees ook:
Planten- of dierenvraag? Stel 'm aan Tom of Piet!
Dit is een artikel van