Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 62 | 24 november 2020

Koken met Hugo! 

Hugo maakt een Indische roerbak met spitskool en garnalen en een makkelijk toetje met banaan. Wil je dit thuis ook maken? Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose

De tijd van volledig bestrate tuinen is echt voorbij. Natascha, Marcel en Lisa zijn ook niet meer gelukkig met hun stenen voortuin en daarom roepen ze de hulp in van Tom. En die gaat dus in Pijnacker aan de slag. Bekijk hier het eindresultaat.

DIY: boho woonaccessoires maken

Boho woonaccessoires, zoals spiegels, hangers en lampen, kom je veel in winkels tegen. Ze zijn gemaakt van bamboe of van raffia, dat zijn dunne repen van het blad van de raphiapalm. En hiermee kan je zelf ook aan de slag! Tamara, van huis vol karakter, laat zien hoe je makkelijk zelf boho huisdecoraties maakt. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Binnenkijken bij

In het huis van Marjolein en haar man in Meerkerk is bijna al het meubilair tweedehands gekocht. De meubels knappen ze op zodat ze weer jaren mee kunnen.

Galit schiet te hulp

Overvolle wasmanden en kledingstukken die overal liggen behalve op de juiste plek. In de wasruimte van Susanne is dit een dagelijks ergernis waar ze geen oplossing voor weet. Maar die weet opruimcoach Galit gelukkig wel! Lees haar tips hier terug.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!