Gezien op TV

Aflevering 54 | 12 november 2020

27 januari 2022 17:06 Aangepast: 17 februari 2022 12:42

Koken met Hugo

Vandaag maakt Hugo twee klassiekers: een aardappelpreisoep, en ook wat lekkers voor daarna: een appeltaart. Wil je het recept teruglezen? Klik dan hier.

Beauty make-over voor Nanda

Nanda heeft een zware tijd achter de rug met haar gezondheid. Haar beste vriendin Patricia wil haar weer zien stralen en daar kan ons Beauty Team natuurlijk voor zorgen! Bekijk hier het resultaat.

Financiële tips

Stel: je huis heeft een flinke overwaarde. Dat komt tegenwoordig veel voor. Dan kun je gaan verbouwen of iets nieuws kopen. Maar veel mensen weten niet dat je ook nog iets ánders kunt doen met die overwaarde. Daarover geven wij je tips, bekijk de aflevering terug op Videoland.

De tuin van Het huis van de professor

Het prachtige oude huis van Karin en Geert in Wageningen heet 'Het huis van de professor'. Het is gebouwd in opdracht van een professor die een grote liefde had voor licht en natuur. Dat is ook terug te zien in de ruime tuin die Karin en Geert in ere hebben hersteld.

Caviahok winterproof maken

Nu het kouder wordt zitten wij lekker warm binnenshuis. Maar warmte gunnen we onze dieren in hun buitenverblijf natuurlijk ook! Onze klusser Martine laat zien hoe je een caviahok winterproof maakt.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore