Lekker Leven

Aflevering 52 | 10 november 2020

25 januari 2022 17:06 Aangepast: 17 februari 2022 12:41

Vandaag weer een uitzending vol inspiratie, lekker eten en DIY. Dit is wat je kan verwachten:

Koken met Hugo!

Hugo's smaakpapillen zijn vandaag gevallen voor een kipstoof met prei én dessert. De chefkok wil laten zien dat je zelfs op een doordeweekse dag prima voor een huisgemaakt dessert kan gaan. Dat wordt genieten! Het recept vind je hier.

Binnenkijken bij

Vijf jaar geleden verruilden Claudia en Arjan hun stadse woning in hartje A'dam voor een landelijke boerderij. Wat begon als vervallen koeienstal hebben ze weten om te toveren tot modern woonhuis met veel authentieke charme. Een prachtplaatje! Bekijk hier hoe het is geworden.

DIY: scrunchie maken

In de jaren '80 waren de wokkels heel populair. Nu zijn ze terug van weggeweest en noemen we ze 'scrunchies'. En het leuke is, jij kan ze zelf maken. Creabea Lotte legt uit hoe je dit fashion haaritem zonder naaimachine (!) kunt maken. Zie hier haar stappenplan.

Studentenhuis in de opruiming

Opruimcoach Galit doet een dappere poging om orde op zaken te stellen in een typisch studentenhuis van 10 jongemannen. Je snapt, werk aan de winkel. Schrik niet! Kijk de aflevering terug via Videoland.

Tom laat de vogeltjes weer fluiten in Oostzaan

Luca wil haar moeder Chella na een heftige periode van ziek zijn in het zonnetje zetten. De tuin is haar favoriete plek. Om haar nog meer te laten genieten van haar groene oase, maakt Tom een heuse vogeltuin. Benieuwd? Kijk het hier terug.

In deze aflevering

- Koken met Hugo! Snelle kipstoof met prei én ananascrumble

DIY: zelf een haar scrunchie maken

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore