Lekker leven

Aflevering 51 | 9 november 2020

24 januari 2022 17:06 Aangepast: 17 februari 2022 12:51

Een aflevering vol knutsel- en klusinspiratie ! En niet geheel onbelangrijk: Hugo deelt het recept voor een heerlijk en makkelijk Hollands gerecht. Mét zelfgemaakte witlofsalade.

Koken met Hugo

Hugo maakt een heerlijke Hollandse pot met aardappel, worst en appel. Én een lekkere zelfgemaakte frisse witlofsalade. Zijn Hollandse gerecht is gebaseerd op een kookmethode die uit Engeland kwam overwaaien. Makkelijk, snel en lekker! Bekijk het recept hier.

Wasmachine wegwerken

Ongeveer een jaar geleden lieten Nancy en Denie een dakkapel plaatsen op hun zolder, waar ze sindsdien altijd slapen. Een heerlijke lichte ruimte, maar er is één probleem: ze kijken vanuit hun slaapkamer recht tegen de wasmachine en droger aan. Klusser Patrick gaat langs om hun probleem op te lossen. Aanstaande woensdag zie je het resultaat! 

Deze klusjes moet je niet vergeten

Hoe vaak maak jij de achterkant van je koelkast schoon? Of je gordijnen? Grote kans dat je dat wel eens vergeet of misschien wel bewust overslaat. Zamarra legt uit hoe je deze, en andere vergeten klusjes eenvoudig oppakt. Wil je weten hoe? Kijk dan de uitzending terug.

Wat het ook is, Olaf knapt het op

Olaf rijdt met zijn klusbakfiets door heel Tilburg om daar allerlei klusjes op te knappen. Dit keer stelt hij kasten en vervangt hij een TL-bak.Of dat goed gaat zie je hier.

Vogelkrans maken

Nu het kouder buiten wordt is het leuk om de vogeltjes in je tuin eens te verwennen. Tom laat zien hoe je een vogelkrans maakt. Deze is niet alleen leuk en lekker voor de vogeltjes, maar ziet er ook nog eens mooi uit in de tuin. De uitleg voor het maken van deze krans zie je hier.

Uit deze aflevering

- 'Traybake' met worst, aardappel en witlofsalade

- DIY: Vogelvoederkrans maken

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore