Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 46 | 2 november 2020

Knutselen, verbouwen en koken geblazen tijdens de 46e aflevering van Eigen Huis & Tuin Lekker Leven.

Koken met Hugo

Hugo maakt een echte Brabantse 'Peenstamp', oftewel hutspot. Hij geeft er een Indische twist aan door pittige gehaktballetjes te maken en zelfgemaakte zoetzure komkommer. Hoe hij dit voor elkaar bokst, lees je hier.

Zitvensterbank

Klusser Patrick gaat langs bij Sabine en haar twee dochters. Als klein meisje droomde Sabine al van een zitvensterbank en deze droom wordt nu eindelijk werkelijkheid. Aanstaande woensdag zie je het eindresultaat in de uitzending.

Wasmachine schoonmaken

Hoe vaak maak jij je wasmachine schoon? Grote kans dat dit een lange tijd geleden is. Huishoudexpert Zamarra geeft tips over hoe je dit zo snel en efficiënt mogelijk kunt doen. Bekijk de aflevering op Videoland om te zien hoe ze te werk gaat.

Inbraakpreventie

De maand november staat bij de politie in het teken van woninginbraakpreventie. Hoewel de cijfers dit jaar zijn teruggelopen vanwege het vele thuiszijn en thuiswerken, is het nog steeds belangrijk om je huis eens na te lopen op 'zwakke plekken'. We lopen een dagje mee met politieagent Sybren. Hij weet alles van inbraakpreventie en controleert een huis in Uithoorn. In de aflevering van dinsdag 3 november laat Martine zien hoe je thuis aanpassingen kan doen.

Herfstig boeket

Nu het buiten kouder en guurder wordt, is het wel zo leuk om het binnen knus en gezellig te maken. Een mooie bos bloemen kan daarbij natuurlijk niet ontbreken! Tom laat zien hoe je deze gemakkelijk thuis zelf maakt. Wil jij dit ook maken? Bekijk de video terug op Videoland.

In deze aflevering

- Koken met Hugo: Hutspot met een warme, Indische twist

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!