Lekker leven

Aflevering 39 | 22 oktober 2020

13 januari 2022 17:06 Aangepast: 17 februari 2022 11:51

Koken met Hugo

Hugo haalt alles uit de kast voor een heerlijke, verse, zelfgemaakte visburger. Mét zelfgemaakte ravigottesaus! Om het plaatje compleet te maken, maakt hij er groentechips van pastinaak bij. Benieuwd hoe hij dit precies voor elkaar heeft gebokst? Bekijk dan hier het recept.

Make-over

Jessica wordt – ondanks de druilerige dag – even flink in het zonnetje gezet. Waarom? Omdat zij normaal altijd degene is die anderen laat stralen. "Altijd voor anderen bezig en doet altijd alles voor anderen. Daardoor loopt ze zichzelf wel eens voorbij." Jessica krijgt een verrassende make-over, met veel kleur. Kijk de uitzending terug op Videoland voor het eindresultaat! 

Koffiedate met Dave

Barista Dave vertelt je alles over hoe je thuis de allerlekkerste koffie maakt. Hij heeft een passie voor koffie en deze deelt hij maar al te graag. Eén van zijn herfstige, kruidige koffierecepten vind je hier.

Een tuin met tuinkamers

Anoesjka laat zien hoe ze haar tuin omtoverde tot een prachtige gewaarwording met allemaal verschillende tuinkamers, met elk een eigen functie. Bekijk de uitzending op Videoland om een kijkje te nemen in de bijzondere tuin!

Kastje van eigen hand

Martine laat zien hoe je een sfeervol kastje maakt van fruitkistjes. Door er sfeerverlichting in te verwerken, maakt ze er echt een frisse, fruitige eyecatcher van. Lees hier hoe je hem zelf maakt.

In deze aflevering

- Koken met Hugo! Visburgers met zelfgemaakte ravigottesaus en pastinaakchips

- Om je vingers bij af te likken: ‘spiced herfstlatte’

- DIY: Sfeervolle kast met ingebouwde verlichting

- Hier moet je op letten als je een nieuwe pan koopt

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore