Gezien op TV

Aflevering 35 | 16 oktober 2020

12 februari 2021 17:12

Vrijdag, borreldag! Hugo gaat aan de slag met een heerlijke Duitse borrelplank. Flammkuchen, curryworst met een zelfgemaakte currysaus én natuurlijk "kartoffel salad". Smullen!

We kijken binnen bij Floor. Op het huis uit 1907 dat ze kocht was ze op slag verliefd, maar er moest wel heel veel aan verbouwd worden. Samen met haar moeder én een klusteam aan vrienden hebben ze de hele woning -in 12 weken- zelf opgeknapt. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Dennis onderzocht een creatieve manier van sporten namelijk, trampoline spingen! Het is een supergoede workout om te doen. Je wordt er heel erg fit van en het is ook nog eens leuk. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

We gingen een dag op pad met de Tilburgse Olaf die met zijn klusfiets de hele stad doorrijdt om mensen te helpen met allerlei klusjes in huis. De klusjes waar je geen tijd voor hebt en je ook aan irriteert, die knapt hij voor je op. Superhandig én leuk! Bekijk de aflevering terug op Videoland.

En onze Tom ging aan de slag met een oude fietsband. Hij maakt er een hele leuke hangplant van. Leuk om op te hangen boven je eethoek of in de woonkamer. Meer inspiratie voor het creatief ophangen van hangplanten vind je hier!

Van deze aflevering:

- We blijven in Europa deze vrijdag, Hugo maakt een Duitse borrelplank

- 5 manieren om de hangplant op te hangen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore