Gezien op TV

Aflevering 33 | 14 oktober 2020

10 februari 2021 17:10

Hugo kookt hete bliksem! Een ouderwetse, zoete stamppot met appel die niet iedereen kent, maar wel echt heel lekker is. Samen met schouderkarbonaadjes wat tijm & rozemarijn een lekker maaltje.

Patrick & Saskia maken vandaag de jongenskamer af voor de zoontjes van Melanie & Bruce. Met wat stoere onderdelen en kleine aanpassingen wordt het een échte jongenskamer!

Dierenarts Piet is in de studio en bracht 2 chinchilla’s mee. Hele lieve diertjes die niet heel erg geschikt zijn als huisdier. Het zijn nacht-actieve dieren en ze houden niet van knuffelen en oppakken. Toch zijn deze twee beschikbaar voor adoptie. Kijk eerst de aflevering hier even terug, lees je goed in én mocht je willen… dan kan je de twee knappers uit de aflevering nog adopteren. Interesse? Laat het ons dan weten via de social media kanalen. We helpen je graag op weg!

We klussen heel wat af in Nederland en dat doen we voornamelijk met hout uit de bouwmarkt. Toch zijn er in Nederland nog zo’n 50 houtzaagmolens actief, waar je hout kunt laten zagen dat bijvoorbeeld uit je eigen tuin komt. Een prachtige ambacht en wij namen een kijkje! Kijk de aflevering hier terug!

We zijn -net als gisteren- in de studio van Humade. En waar ze eerst kapot keramiek repareerden op de kintsugi manier, zien we vandaag hoe Gieke & Lotte een oplossing vonden om lelijke vlekken in kleding te maskeren met prachtige remarkeble transfers. Heb je helemaal de smaak te pakken? Dan zijn er ook kunstzinnige patronen om je kleding mee op te spicen! Kijk de aflevering hier terug!

Van deze aflevering

- Oud Hollandse hete bliksem met sperziebonen en karbonaadjes

- Van lege zolder naar stoere jongenskamer

- Chinchilla als huisdier? Hier moet je op letten

 

De aflevering terugkijken kan hier! 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore