Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 33 | 14 oktober 2020

Hugo kookt hete bliksem! Een ouderwetse, zoete stamppot met appel die niet iedereen kent, maar wel echt heel lekker is. Samen met schouderkarbonaadjes wat tijm & rozemarijn een lekker maaltje.

Patrick & Saskia maken vandaag de jongenskamer af voor de zoontjes van Melanie & Bruce. Met wat stoere onderdelen en kleine aanpassingen wordt het een échte jongenskamer!

Dierenarts Piet is in de studio en bracht twee chinchilla’s mee. Hele lieve diertjes die niet heel erg geschikt zijn als huisdier. Het zijn nacht-actieve dieren en ze houden niet van knuffelen en oppakken. Wil je evengoed een chinchilla adopteren? Kijk dan eerst de aflevering hier even terug en lees je goed in! 

We klussen heel wat af in Nederland en dat doen we voornamelijk met hout uit de bouwmarkt. Toch zijn er in Nederland nog zo’n 50 houtzaagmolens actief, waar je hout kunt laten zagen dat bijvoorbeeld uit je eigen tuin komt. Een prachtige ambacht en wij namen een kijkje! Kijk de aflevering hier terug!

We zijn – net als gisteren – in de studio van Humade. En waar ze eerst kapot keramiek repareerden op de kintsugi manier, zien we vandaag hoe Gieke en Lotte een oplossing vonden om lelijke vlekken in kleding te maskeren met prachtige remarkable transfers. Heb je helemaal de smaak te pakken? Dan zijn er ook kunstzinnige patronen om je kleding mee op te spicen! Kijk de aflevering hier terug!

Van deze aflevering

De aflevering terugkijken kan hier! 

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!