Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 32 | 13 oktober 2020

Hugo kookt vandaag een omelet van de “left over” spaghetti van gisteren. Daarnaast maakt hij een heerlijke salade van andijvie én een verse appelcrumble. Smullen! Je leest het recept hier.

Tom is bij Lisette en Marwin in Apeldoorn. Het stel heeft 2 jonge zoontjes en een superlieve hond. Blij met hun huis zijn ze helemaal, maar de tuin… die is niet gezellig! Daarnaast graaft de hond nogal graag diepe kuilen en dat moet anders. Genoeg te doen voor onze Tom dus.

We kijken binnen bij Michelle Weynschenk. Ze kocht met haar vriend een huis in Amsterdam dat ze helemaal opknapte tot hun eigen plekje. Met slimme oplossingen en een aantal mooie eye catchers is het een prachtig geheel. Bekijk hier haar interieur.

Onze opruimcoach Galit schoot Alessandra te hulp. Met een mooie, maar overvolle boekenkast achter de bank werd het de hoogste tijd voor wat orde in de chaos. Wil jij ook aan de slag met de boekenkast? Wij geven je 5 slimme tips!

Lotte vertelde ons alles over de studio die ze heeft samen met haar zus Gieke. Ze verkopen een kit waarmee je zelf heel mooi je keramiek kunt repareren op de ouderwetse kintsugi manier, maar dan net even sneller.

Van deze aflevering:

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!