Gezien op TV

Aflevering 31 | 12 oktober 2020

03 januari 2022 17:05

Hello Monday! Een nieuwe aflevering boordevol inspiratie. Heb je gekeken en zoek je de artikelen erbij? Wij zetten alle onderwerpen voor je op een rijtje.

Hugo trapt de week af met een heerlijke Napolitaanse basispasta. Een simpel gerecht wat hij opleukt met groenten en een dressing die heel chique klinkt, maar des te makkelijker te maken is. En zeg eerlijk, daar houden we van! Lees hier het hele recept.

Tom gaat aan de slag met het opleuken van pompoenen. Leuk voor in huis nu de herfst toch echt is aangebroken. Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Zamarra gaf verschillende tips over de vaatwasser en wat je er allemaal wel én ook niet in kunt doen. Wist je bijvoorbeeld dat deze 10 dingen er ook gewoon in kunnen?

Patrick gaat aan de slag met een stoere jongenskamer voor de zoontjes van Melanie & Bruce. De twee oudste mannen willen graag bij elkaar op de kamer slapen, maar hebben nog geen geschikte kamer ervoor. Geen enkel probleem voor Patrick & styliste Saskia! Je kunt hier de aflevering bekijken en woensdag zie je het resultaat! 

Nog meer pompoenen! Mark & Ginette zijn altijd bezig met pompoenen. Acht jaar geleden begon het als hobby en tegenwoordig is het hun werk. Bij "De Pompoenerie in Twente" zaaien elk jaar in april ruim 30.000 pompoenen met de hand die ze in oktober weer oogsten. Een nogal uit de hand gelopen hobby! 

In deze aflevering

Aflevering terugkijken? Dat kan hier!

 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore