Ga naar de inhoud
Binnenkijken bij...

Het kleine huurhuis van Carla dat toch heel groot lijkt

Carla woont in een klein huurhuis in Hilversum, maar heeft het zo ingericht dat het groter lijkt dan het is. Benieuwd naar haar tips? Lees het hier.

Direct een fijn gevoel

33 jaar geleden is Carla (@carlashuisje_kleinmaarfijn) in dit leuke hoekhuis komen wonen. Toen ze hier voor het eerst kwam zag ze meteen dat er een hele kleine woonkamer was. Maar die kleine woonkamer gaf haar wel direct een fijn gevoel. Hier ging zij haar nestje bouwen.

Kies voor een grote bank

Carla heeft juist voor een grote bank gekozen. 's Avonds ligt ze graag languit op de bank. Ze heeft dan wel weer een kleinere, ronde eettafel. Ze zijn toch maar met zijn tweeën. Wanneer er bezoek is kan de tafel ook van de muur gehaald worden en is er meer plek. Carla heeft ook twee glazen deuren geplaatst in de woning. Deze zorgen voor transparantie en visueel krijg je meer ruimte. 

Tip van Carla: Koop die grote bank. Grote meubels laten je kleine ruimte ook groter lijken.

Op zoek naar je eigen stijl

Carla zegt zelf dat ze veel verschillende stijlen heeft gehad, maar dat de vintage retro-stijl gecombineerd met industrieel nu echt haar favoriet is. Een geweldige combinatie. 

Het TV-meubel heeft ze zelf gemaakt van MDF-platen. Dit ziet er toch geweldig uit? 

 

Dezelfde stijl door het hele huis

De stijl van Carla zie je in het hele huis terug. Zelfs in de badkamer zie je walnoot en zwarte accenten.

Een ruime kleedkamer

Nu de kinderen niet meer thuis wonen, zijn twee slaapkamers niet meer nodig. Daarom hebben er één grote ruimte van gemaakt met daarnaast een ruime kleedkamer. 

Binnenkijken
Kijk ook binnen bij...
Binnenkijken bij.. Styliste en illustrator Frederique Haffmans