Gezien op TV

Aflevering 24 | 1 oktober 2020

28 januari 2021 17:09 Aangepast: 29 januari 2021 11:09

Het is weer najaar en straks komt de periode er weer aan dat het voor vogels wat lastiger wordt om hun maaltje bij elkaar te vinden. Niks mis mee om ze wat bij te voeren. Klusser Martine maakt een voederhuisje van bamboe. Wil je zelf ook zo'n voederbak maken? Lees hier stap voor stap hoe je hem zelf maakt.

Hugo maakt vandaag een risotto! Sommigen vinden dit een beetje spannend om te maken, maar Hugo laat nu stap voor stap zien hoe je het doet. En dan kom je er snel achter, dat het helemaal niet zo lastig is. Lees hier het hele recept.

Bo krijgt een make-over! 5 jaar geleden heeft ze besloten om niet als jongen maar als meisje door het leven te gaan. Haar moeder steunt haar enorm en vindt dat Bo een make-over heeft verdiend. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk de aflevering hier terug!

Lucie is interieurfotograaf en komt langs op de boerderij. Ze deelt haar tips voor het fotograferen van je eigen interieur. Wil jij ook mooie foto's van je interieur maken? Lees hier onze belangrijkste tips.

Uit de aflevering:

- Koken met Hugo! Paddenstoelenrisotto met een herfstige vijgensalade

- DIY: voederhuisje van bamboe maken

- Met deze tips maak je de mooiste foto’s van je interieur

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore