Gezien op TV

Aflevering 21 | 28 september 2020

25 januari 2021 17:20 Aangepast: 29 januari 2021 11:10

Het is weer maandag! Een nieuwe week een een aflevering boordevol handige tips, inspiratie én een lekker recept.

Hugo kookt vandaag een uientaart/ uienpizza met een paddenstoelensalade. Een gerecht met een echt herfstgevoel. Makkelijk om te maken en vol verschillende soorten smaken! Zoet, zout, zilt, warm en erg lekker. Je vindt het recept hier!

Klusser Patrick is in Rotterdam bij Esther en Timo. De hal is het visitekaartje van het huis, maar echt gezellig is het er niet. Schoenen, jassen, sjaals, hondenriemen, voetbalspullen... het is een rommeltje. Voor Patrick geen probleem, hij ging meteen aan de slag.

Zamarra is in de studio en verteld ons vanalles over het knoeien met make-up. Zo heeft ze een tip voor als je nagellak op je tafel knoeit, hoe je met scheerschuim ervoor zorgt dat je spiegel niet meer beslaat tijdens het douchen en nog veel meer handigs!

Tom is op pad geweest met wildplukker Edwin, een expert op het gebied van planten en paddenstoelen. Ze gaan in het bos op zoek naar eetbare zwammen. Benieuwd naar het item? Kijk de aflevering hier terug!

Interieurblogger Grace is in de aflevering om een herfstkrans voor in huis te maken. Met een aantal basismaterialen heb je vrij snel een mooi exemplaar in huis! 

Uit de aflevering:

- Koken met Hugo! Een herfstige uienpizza met paddenstoelensalade

- Van rommelige hal naar een hartelijk ontvangst

- 6 dingen die je schoon kunt maken met scheerschuim

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore