Gezien op TV

Aflevering 14 | 17 september 2020

14 januari 2021 17:06 Aangepast: 31 januari 2021 18:38

Nu we veel meer thuiswerken is het wel belangrijk dat je een goede werkhouding hebt. Klusser Martine laat zien hoe je zelf een standaard kunt maken voor een sta-werkplek. Het is echt heel makkelijk, dus dit kan jij sowieso ook.

Anouk heeft zichzelf opgegeven voor een beauty make over. Ze krijgt tips over kleding van Manon, Marvin laat zien hoe ze donkere kringen onder haar ogen weghaalt en .... ze knipt 30cm van haar haar af! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Ondertussen maakt onze vaste kok Hugo een steak tartaar. En niet zomaar eentje, maar met een Aziatische twist. Daarnaast maakt hij ook luie wijven friet, oftewel, snelle en makkelijke frietjes! Klik hier om het recept terug te lezen.

Diana geeft tips om de mooiste bril te vinden. Ze werkt al jaren in een brillenwinkel en weet precies hoe je de beste bril uitkiest. Heb je een hoekig gezicht, dan heb je juist een rondere vorm nodig. Bij een ovaal gezicht passen weer hoekige brillen en zo kan ze nog wel even doorgaan. Voor alle tips & tricks, kijk je hier de uitzending

Met gepaste trots laat Anja haar bloementuin zien. Samen met haar man heeft ze een prachtige veeboerderij in het Twentse dorpje Albergen. 

In deze aflevering

- Koken met Hugo! Steak tartaar met “luie wijven frieten”

- DIY: sta werkplek standaard maken voor thuis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore