Ga naar de inhoud
Meld je aan voor Eigen Huis & Tuin

Hulp nodig bij een klus in huis? Wij komen graag helpen

Bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven zijn we continu bezig met nieuwe metamorfoses. Al die mooie klussen vergen best wat voorbereiding! Kun jij ook wel wat klus- en stylinghulp in huis gebruiken? Meld je dan aan!

Geef je op voor een huismetamorfose van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

00:18

Is de woonkamer niet naar je zin, maar heb je geen idee hoe je de ruimte met een paar simpele aanpassingen een upgrade kunt geven? Wordt er om de paar jaar aan de kinderslaapkamers geklust en verdient de ouderslaapkamer nu wel eens een mini-metamorfose? Of is je thuiswerkplek provisorisch naast de wasmachine en mag dat na tijden van thuiswerken nu toch echt wel eens veranderen? Geef je op!

Mis je opbergruimte in de keuken of hebben de kastjes een echte opknapbeurt nodig? Heb je een knappe studio maar liever een opklapbed om nog meer ruimte te besparen? Willen de kinderen graag op één kamer, maar vind je alle stapelbedden supersaai? Is de trap superlelijk maar zie je er als een berg tegenop deze aan te pakken? Droom je nog steeds van die man- (of woman) cave, of wil je nu eindelijk wel eens die praktijkruimte aan huis opknappen? Geen klus is ons te gek!

Belangrijk

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per huis- of tuinproject is gereserveerd. Maar kleinere metamorfoses, slimme oplossingen, kleurplannen en indelingen volledig omgooien, daar zijn we natuurlijk erg goed in! We denken graag met je mee om de ruimte in een passend jasje te steken.

Aanmelden

Meld je snel aan via deze link en wie weet komt ons klusteam je binnenkort helpen! 

Fotocredits: Sonja Velda 

Gezocht:
Lees ook:
Gezocht: Tuinen die een groene opknapbeurt kunnen gebruiken! 
Orde
Lees ook:
Orde en structuur nodig? Onze opruimcoach helpt graag
Dit is een artikel van