Meld je aan

Hulp nodig bij een huisklus? Laat ons je hulptroep zijn!

21 juli 2021 14:34 Aangepast: 12 augustus 2021 09:52

Bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven zijn we continu bezig met nieuwe metamorfoses. Al die mooie klussen vergen best wat voorbereiding! Kun jij ook wel wat klus- en stylinghulp in huis gebruiken? Meld je dan aan!

Is de woonkamer niet naar je zin, maar heb je geen idee hoe je de ruimte met een paar simpele aanpassingen een upgrade kunt geven? Wordt er om de paar jaar aan de kinderslaapkamers geklust en verdient de ouderslaapkamer nu wel eens een mini-metamorfose? Of is je thuiswerkplek provisorisch naast de wasmachine en mag dat na tijden van thuiswerken nu toch echt wel eens veranderen? Geef je op!

Mis je opbergruimte in de keuken of hebben de kastjes een echte opknapbeurt nodig? Heb je een knappe studio maar liever een opklapbed om nog meer ruimte te besparen? Willen de kinderen graag op één kamer, maar vind je alle stapelbedden supersaai? Is de trap superlelijk maar zie je er als een berg tegenop deze aan te pakken? Droom je nog steeds van die man- (of woman) cave, of wil je nu eindelijk wel eens die praktijkruimte aan huis opknappen? Geen klus is ons te gek!

Belangrijk

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per huis- of tuinproject is gereserveerd. Maar kleinere metamorfoses, slimme oplossingen, kleurplannen en indelingen volledig omgooien, daar zijn we natuurlijk erg goed in! We denken graag met je mee om de ruimte in een passend jasje te steken.

Aanmelden

Meld je snel aan via deze link en wie weet komt ons klusteam je binnenkort helpen! 

Fotocredits: Sonja Velda 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gezocht: saaie tuin, dakterras of balkon om aan te pakken

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meld je aan: ordenen en structureren, wij helpen je op weg!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore