Nieuw Seizoen: tuinklus

Gezocht: saaie tuin, dakterras of balkon om aan te pakken

21 juli 2021 16:30 Aangepast: 06 augustus 2021 16:41

Of je nu geen groene vingers hebt of totaal geen verstand van styling, laat ons tuinteam helpen bij het aanpakken van een (deel van) je tuin, dakterras of balkon.

Een Frans balkon driehoog achter dat je praktisch én stijlvol wil inrichten, maar geen waar te beginnen? Een royale tuin die wel wat knusser ingedeeld mag worden. Een dakterras waar meer privacy geen overbodige luxe is, of die langgekoesterde droom om een buitenkeuken te creëren, maar nooit de tijd om het te doen? Hulp is onderweg!

Een fijne tuin, maar veel te veel tegels en je snakt naar groen. Een heerlijke plek op het zuiden, maar je mist toch echt wat schaduw, of een prachtige tuin maar een hoekje voor je kleintje ontbreekt nog? Meld je dan aan via deze link en wie weet komt ons tuinteam binnenkort wel jouw kant op. 

Belangrijk

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per huis- of tuinproject is gereserveerd. Maar kleinere metamorfoses, slimme oplossingen, planten en indelingen omgooien, daar zijn we natuurlijk erg goed in! We denken graag met je mee jouw plekje buiten die prachtige upgrade te geven.

Aanmelden

Meld je snel aan via deze link en wie weet komt ons tuinteam je binnenkort helpen! 

Fotocredits: Sonja Velda

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Plantenvraag? Stel ‘m aan Tom!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hulp nodig bij een huisklus? Laat ons je hulptroep zijn!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore