Ga naar de inhoud
Meld je aan voor Eigen Huis & Tuin

Gezocht: saaie tuin, dakterras of balkon om aan te pakken

‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is op zoek naar tuinen die wel een groen randje kunnen gebruiken. Gaat jouw groene hart snelle kloppen van alles wat de natuur te bieden heeft en vergissen vrienden en familie zich weleens tussen de parkeerplaats en jouw tuin. Geef je dan nu op!

Binnen het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Ook op tuingebied willen we daar een stap in maken. Meer groen in de tuin en jou inspireren om dat ook te doen. Herken jij jezelf in een van de volgende profielen, meld je dan hier aan!

Heb jij een...

Een Frans balkon driehoog achter dat je praktisch én stijlvol wil inrichten, maar geen idee waar je moet beginnen? Een royale tuin die wel wat knusser ingedeeld mag worden. Een tuin waar je veel meer groen in wilt, of juist de wens voor een compleet ecologische tuin? Een dakterras waar meer privacy geen overbodige luxe is, of die langgekoesterde droom om een buitenkeuken te creëren, maar nooit de tijd om het te doen? Meld je hier aan!

Een heerlijke plek op het zuiden, maar je mist toch echt wat schaduw, of een tuin waar je graag voor de kinderen ook een fijne plek van wilt maken? Meld je dan aan via deze link en wie weet komt ons tuinteam binnenkort wel jouw kant op. 

Belangrijk

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per project is gereserveerd. Maar kleinere metamorfoses, slimme oplossingen, planten en indelingen omgooien, daar zijn we natuurlijk erg goed in! We denken graag met je mee om jouw plekje buiten die prachtige, groene en milieuvriendelijke upgrade te geven.

Aanmelden

Meld je snel aan via deze link en wie weet komt ons tuinteam je binnenkort helpen! 

Fotocredits: Sonja Velda

Planten-
Lees ook:
Planten- of dierenvraag? Stel 'm aan Tom of Piet!
Hulp
Lees ook:
Hulp nodig bij een klus in huis? Wij komen graag helpen
Dit is een artikel van