Eigen Huis & Tuin

Buitenkijker: de Balinese tuinkamer van Roos en Toon

05 april 2021 06:15 Aangepast: 06 april 2021 09:01

Tom ging eerder op bezoek bij Roos en Toon in Beemster. Hier neemt hij een kijkje in de prachtige tuinkamer van het stel. De tuinkamer is ruim, van alle gemakken voorzien en voelt aan als een tweede woonkamer, maar dan heerlijk in de buitenlucht!

Bali als inspiratie

Voordat Tom de tuinkamer gaat bekijken neemt hij eerst binnen een kijkje. Roos houdt van donkere kleuren en is gek op de kleur grijs, dit zie je ook terug in het interieur. De kleur grijs staat volgens Roos warm en houdt de boel in huis lekker rustig. Het stel heeft de meubels en accessoires door de jaren heen bij elkaar verzameld. Het stel is gek op Bali en Roos en Toon zijn dus regelmatig te vinden op dit prachtige eiland. De Balinese stijl spreekt het stel ontzettend aan en na elke vakantie nemen zij weer een prachtig souvenir mee voor in huis of in de tuin. 

Accessoires in huis

Het tafeltje is van origine een boomstamplank uit Bali en hier heeft Roos zelf wielen ondergezet. Ook de gongen aan de muur heeft het stel in Bali bemachtigd en meegenomen naar ons koude kikkerlandje. Roos is ook gek op planten, en dan vooral planten die weinig onderhoud nodig hebben. Wel zo makkelijk!

Een ruime en stijlvolle tuinkamer

Om in de Bali sferen te blijven moet je voor je bij de buitenkamer komt eerst de Balinese deur door. Achter deze deur vind je de geweldige en superruime tuinkamer. De tuinkamer is voorzien van een keuken, een zithoek en natuurlijk van een gezellige open haard! 

 

Bali in eigen tuin

Veel van de spullen in de tuinkamer komen ook uit Bali en ook heeft het stel een aantal spullen hergebruikt, zoals de pallets onder de bank. Aan het einde van de dag kunnen Roos en Toon aan de eettafel de laatste zonnestralen meepakken en lekker buiten eten. Vanaf april tot en met oktober is het voor stel ultiem genieten in deze supergave tuinkamer!

Fotocredits:

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: Eigen Huis & Tuin
Foto 2: Eigen Huis & Tuin
Foto 3: Eigen Huis & Tuin
Foto 4: Eigen Huis & Tuin
Foto 5: Roos van Wijk
Foto 6: Roos van Wijk
Foto 7: Roos van Wijk
Foto 8: Roos van Wijk
Foto 9: Eigen Huis & Tuin

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore