Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin

De 4 stylingfouten waardoor je slaapkamer rommelig oogt

Beeld © Eigen Huis & Tuin

Ken je dat gevoel dat je net alles hebt opgeruimd maar het er voor je gevoel nog steeds rommelig uitziet? Dat kan kloppen... Met een paar kleine aanpassingen maak je al een groot verschil. Benieuwd welke? Eigen Huis & Tuin heeft ze voor je op een rijtje gezet.

1. Open kledingrek

Open kledingrekken zijn hot! Je bespaart ruimte en het doet iets met je slaapkamer. Heb jij alle mooie eyecatchers op je rek gehangen, maar ziet het er rommelig uit? Probeer de kleding dan eens op kleur te sorteren en gebruik dezelfde kledinghangers. Je zult zien dat het al een stuk rustiger gevoel geeft. Probeer het rek ook niet helemaal vol te hangen, dit kan ook zorgen voor een onrustige look.

2. De stoel

Het is natuurlijk makkelijk om na een lange dag je kleding op de stoel te gooien, maar echt netjes ziet het er niet uit. Weg met die stoel! Hij brengt eigenlijk alleen maar rommel met zich mee. Vouw de kleding netjes op of hang het aan een kledingrek. Zo kreukt het minder en ziet de slaapkamer er een stuk netter uit! 

Kun je echt niet zonder kledingstoel? Probeer dan deze alternatieven

Ben
Lees ook:
Ben je je slaapkamer beu? Dit zijn de nieuwste trends

3. Een druk kleurenpalet

Het is handig om voor je slaapkamer een rustig kleurenpalet te kiezen. Dit zorgt ervoor dat het geen rommeltje wordt met verschillende drukke kleuren. Een beetje afwijken kan geen kwaad maar probeer het geheel netjes te houden.

4. Open nachtkastjes

Nachtkastjes worden al snel gezien als opbergplaats voor veel spullen. Pillen, elastiekjes, crème, ga zo maar door. Als je dan ook nog een open nachtkastje hebt, zie je alles direct liggen. Kies voor een nachtkastje met een deurtje of een lade, en niemand zal zien dat het ietwat rommelig is naast je bed. Ook kun je er wat leuke accessoires op kwijt.

Fotocredits:

Foto 1:  @decor.by.dp - Instagram
Foto 2: Eigen Huis & Tuin

Bron: Homedeco