Gezien op TV

Aflevering 11 | 13 september 2021

13 september 2021 17:03 Aangepast: 14 september 2021 09:17

Vandaag weer een aflevering vol metamorfoses, handige tips, adviezen en heerlijke recepten.

Koken met Hugo!

Waar we fastfood vooral kennen als 'ongezond' laat Hugo je zien dat het ook erg gezond kan zijn. Vanavond ging hij aan de slag met een heerlijke vegetarische falafelburger met aardappeltjes uit de oven en een frisse koolrabisalade. Lees hier het recept.

Metamorfose (1/2)

Patrick en Lieke schieten te hulpen in een ongezellig ogende woonkamer. Ika en zoon Jerry vinden dat de woonkamer toe is aan wat verandering na het overlijden van hun man en vader en daar gaat Patrick voor zorgen. Door de bouw van een mooie organizer met zitgedeelte en een grote vakkenkast creëert hij een strak interieur met veel opbergruimte. Kijk hier de aflevering terug.

Buitenkijken bij…

Fons en Dennis hebben hun stadstuin van 17 m2 omgetoverd in een klein paradijsje vol planten, bloemen en kruiden. Voordat ze de tuin onder handen namen, zag het er helaas wat minder groen uit en bestond het voornamelijk uit beton. Gelukkig is er niets meer over van de oude tuin. Neem snel een kijkje in de aflevering

De bijen van Ian

Ian is imker en heeft in Amstelveen zijn eigen kassen staan. Iedere bijenkast bevat ongeveer 60 duizend bijen, met elk een eigen koningin. 

Adviezen van een slaapexpert

Een goede nachtrust heeft een positief effect op hoe jij de dag doorkomt. Maar hoe zorg je ervoor dat je een optimale nachtrust creëert? Ex-militair Mark geeft je handige tips waardoor jij heerlijk slaapt! Je leest ze hier.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 11

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore