Nou dááág #9

Maxim Hartman: 'Bier is slecht voor je mannelijkheid'

28 mei 2021 08:19 Aangepast: 28 mei 2021 12:21
Maxim Hartman Beeld © Koffietijd

In deze laatste 'nou dááág' van dit seizoen is het enfant terrible van Nederland aan de beurt: Maxim Hartman. Door middel van een aantal lastige dilemma's leren we hem nog iets beter kennen. "Containers of betonblokken? Pffff, wat ben jij een slecht mens."

Wie kent Maxim Hartman niet? Hij is jarenlang te zien geweest als vast gezicht in Villa Achterwerk, waar hij samen met Theo Wesselo het iconische duo Rembo & Rembo vormde. Daarnaast heeft hij nog vele andere (kinder)programma’s gepresenteerd, zoals het bekroonde Lekker dansen en het programma Tante in Marokko

Niet alleen Maxims gezicht is bekend, ook zijn stem. Die is onder meer te horen geweest als voice-over bij Man bijt hond en verschillende reclamespotjes. Als het dan zijn gezicht of stem niet is, zijn het misschien wel zijn woorden die je kent. Maxim bracht in 2009 zijn boek 'Maling' uit, waarmee hij de lezer wil vertellen dat humor overal aanwezig is en dat al het menselijk lijden zinloos is. 

Kind Kan De Was Doen

Maxim heeft op dit moment een gloednieuwe podcast: Kind Kan De Was Doen. Hierin bespreekt Maxim met kinderen serieuze en volwassen onderwerpen. Van biodiversiteit tot vaccineren, Maxim bespreekt het met hen die er het langst last van houden: jonge kinderen. Hoe het gesprek ook loopt, er komt altijd een oplossing. 

Nou, dááág!

Oane Born, BN'er-redacteur bij Koffietijd, zwaait regelmatig bekende Nederlanders uit bij hun vertrek uit de studio. Maar niet voordat er nog een aantal lastige vragen op hem of haar zijn afgevuurd, zodat we de gast een beetje beter leren kennen.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore