Zien: metamorfose

Mariëlle: 'Ik wil niet meer bang zijn voor wat ik in de spiegel zie'

18 mei 2021 10:13 Aangepast: 18 mei 2021 15:14
Mariëlle: "Mijn uiterlijk moet beter passen bij mijn innerlijk." Beeld © Ron Steemers

De afgelopen vijf weken gaf stylist Dyanne Beekman een aantal vrouwen een metamorfose. Naast kleding, haar en make-up, liet Dyanne de vrouwen zien dat ze zichzelf - weer opnieuw - op nummer 1 moeten zetten. Deze laatste week staat Mariëlle voor de spiegel van Dyanne. Omdat Mariëlle bijna 50 wordt, wilde zij zichzelf een metamorfose cadeau doen. En omdat ze in al die jaren nooit blij was met haar lijf en haar gewicht.

Als Mariëlle (bijna 50) in de spiegel kijkt, durft ze eigenlijk niet lager te kijken dan haar gezicht. "Wat ik zie als ik toch kijk? Wel een vrolijk gezicht maar vooral een vrouw die te zwaar is."

Spiegelbeelddief

Dat ziet Dyanne Beekman helemaal niet. Zij spoort Mariëlle aan goed naar haar lijf te kijken, dat toch echt helemaal in balans is. "Er is ergens een spiegelbeelddief geweest. Wie of wanneer was dat?", vraagt Dyanne. "Dat was ikzelf", moet Mariëlle toegeven. 

Over drie jaar hoopt Mariëlle het figuur te hebben 'waar ze zich 100 procent lekker in voelt'. "Ik wil niet meer bang zijn voor wat ik in de spiegel zie."

Bekijk hier de metamorfose van Mariëlle:

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore