Zien: metamorfose

Frederiek: 'Je leest het verdriet van mijn gezicht af. Ik wil weer geluk uitstralen'

11 mei 2021 11:45 Aangepast: 11 mei 2021 15:46
Beeld © Ron Steemers

De komende weken geeft stylist Dyanne Beekman een aantal vrouwen een metamorfose. Naast kleding, haar en make-up, gaat Dyanne de vrouwen laten zien dat ze zichzelf - weer opnieuw - op nummer 1 moeten zetten. Deze week: Frederiek werd drie jaar geleden verlaten door haar man. Sindsdien heeft ze het gevoel dat ze er niet meer toe doet. Aan Dyanne Beekman de taak om daar verandering in te brengen.

Als een donderslag bij heldere hemel kwam de man van Frederiek drie jaar geleden met de mededeling dat hij niet meer verder wilde met haar. "Die boodschap kwam als een bom. Ik had niet het gevoel dat het op was, dat het er niet meer was", zegt Frederiek in een gesprek met Dyanne voor de spiegel. "Ja, ik ben nog steeds boos. Maar dat wil ik niet zijn. Ik wil weer uitstralen: ik ben blij en gelukkig."

Flets persoon naar wereldse vrouw

Frederiek kijkt dagelijks in de spiegel, maar het liefst zou ze 'm ontwijken. "Ik ben veel afgevallen en je leest het verdriet van mijn gezicht af. Ik zie nu een flets persoon die niets uitstraalt. Dit is niet wie ik wil zijn."

Wat Frederiek wél wil zijn is een stadse vrouw die durft te zeggen wat ze wil en vindt. Dyanne doet daar een schepje bovenop: "Wat dacht je van een wereldse vrouw?"

Bekijk hier of dat is gelukt: 

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore