Metamorfose

Seba zet zichzelf weer op nummer 1: 'Ik vond het niet leuk om naar mezelf te kijken'

20 april 2021 10:47 Aangepast: 20 april 2021 14:48
Seba krijgt aanwijzingen van Dyanne Beekman Beeld © Ron Steemers

De komende weken geeft stylist Dyanne Beekman een aantal vrouwen een metamorfose. Naast kleding, haar en make-up, gaat Dyanne de vrouwen laten zien dat ze zichzelf - weer opnieuw - op nummer 1 moeten zetten. Deze eerste week is Seba (40) aan de beurt: door haar drukke gezinsleven en werk is ze zichzelf een beetje uit het oog verloren. "Je wordt geleefd, dat vind ik moeilijk."

Maar liefst 700 vrouwen meldden zich de afgelopen weken aan voor de nieuwe metamorfose-serie van Dyanne Beekman en Koffietijd. Uiteindelijk werden hieruit vijf vrouwen geselecteerd die de komende weken een metamorfose krijgen en de kans krijgen om zichzelf weer op nummer 1 te zetten.

Degene die het spits mag afbijten is Seba (40), trotse echtgenote en moeder van twee dochtertjes. Maar ondanks die trots moet Seba in een confronterend spiegelgesprek met Dyanne toegeven dat ze 'zichzelf niet meer herkent' en dat ze het moeilijk vind om naar zichzelf in de spiegel te kijken. "Ik vind mezelf niet leuk om naar te kijken."

Achter de schermen bij de metamorfose van Seba Achter de schermen bij de metamorfose van Seba

Seba wil alles perfect doen: ze werkt hard, ze wil de beste moeder zijn voor haar kinderen én aantrekkelijk zijn voor haar man. "Je wordt geleefd. Dat vind ik moeilijk." De conclusie van Dyanne? "Je hebt alles aandacht gegeven, maar daarbij vergeten om jezelf aandacht te geven."

Zie hieronder het resultaat hoe Seba eruitziet nadat ze door 'de wasstraat' is gehaald en stylingadvies heeft gekregen.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore