Nou dááág #2

Charly Luske: 'Tanja is wel echt nóg eigenwijzer dan ik'

12 maart 2021 08:21 Aangepast: 12 maart 2021 12:22
Charly Luske Beeld © Koffietijd

In de tweede ‘Nou, dááág’ zwaait Koffietijd-redacteur Oane Born Charly Luske uit na de uitzending. Tijdens zijn weg van de studio tot de uitgang krijgt de zanger te maken met een heus vragenvuur. Wat is zijn verborgen talent? Welk liedje doet hem denken aan zijn jeugd en wat is zijn bijnaam?

Als tiener timmerde Charly Luske al aan de weg als zanger. Op zijn zestiende zong hij met Gordon een duet in de Lucky Lotto Live Show en maakte daarna deel uit van de boyband Velvet. In 2000 maakte Charly zijn musicaldebuut met een rol in de musical Boy Band. Dit smaakte naar meer, want in de jaren erna volgden rollen in producties als Love Me Just A Little Bit More, Turks fruit, The Wiz, Op hoop van zegen, The Full Monty en We Will Rock You.

Charly gebruikt zijn gouden keeltje niet alleen om te zingen, maar spreekt ook regelmatig films in. Zo is zijn stem onder andere te horen in Madagascar 3, De Gelaarsde Kat, de Muppets en Hotel Transylvania. Op televisie gaat Luske een wedstrijd niet uit de weg: Ranking the Stars, De Beste Zangers van Nederland, De Slimste mens, Dancing on Ice en daarnaast heeft hij in 2011 als één van de publieksfavorieten de halve finale van The Voice of Holland gehaald. Ook is hij als 'Koffieleuter' een vast gezicht bij Koffietijd.

Miniatuurvoorbeeld
Vorige week:

Antje Monteiro: 'Romy is in alles een betere versie van mij'

En als hij niet aan het werk is? Dan brengt hij tijd door met zijn vrouw, Tanja Jess, die als actrice en presentatrice zijn wereld maar al te goed begrijpt. Samen hebben ze twee zoons: Billy en Bobby.

Na het succes van The Story of George Michael komt er voor Charly, als de coronamaatregelen het toelaten, weer iets nieuws aan: The Story of Robbie Williams. In deze theatervoorstelling zingt Charly Robbie Williams’ grootste hits en wordt zijn levensverhaal verteld.

Nou, dááág!

Oane Born, BN'er-redacteur bij Koffietijd, pikt elke week een Bekende Nederlander vlak na de live uitzending op uit de studio en begeleidt hem of haar richting de uitgang. Onderweg worden er tientallen vragen op de bekende gast afgevuurd.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore