Nou, dááág! #1

Antje Monteiro: 'Romy is in alles een betere versie van mij'

05 maart 2021 06:35 Aangepast: 05 maart 2021 12:04
Antje Monteiro Beeld © ANP Foto

In de eerste 'Nou, dááág!' zwaait Koffietijd-redacteur Oane Born musicalster Antje Monteiro uit na haar bezoek aan Koffietijd. Haar idool, guilty pleasure, verborgen talen, haar liefde voor dochter Romy en natuurlijk koffie. '"Ik was achter in de twintig toen ik mijn eerste koffie dronk."

Antje Monteiro, pseudoniem van Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar, zong als kind bij 'Stuif es in' en maakte later deel uit van het ballet van Penney de Jager. Ze begon haar zangcarrière bij de musicalproductie Jeans waarmee ze van 1989 tot 1991 in de Nederlandse theaters te zien was. Hierna is ze als zangeres met verschillende groepen op tournee geweest, naar onder andere Griekenland en Portugal. Op die laatste bestemming liep ze Carlos Monteiro tegen het lijf, met wie ze dochter Romy Monteiro kreeg.

Antje maakte naam met haar rollen in de musicals 'Cats', 'Aida', 'We Will Rock You' en in 'Mamma Mia!'. De liefde en passie voor musical zit in de genen, want haar dochter Romy is, met veel succes, in haar voetsporen getreden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Musicalster Antje Monteiro in de pen geklommen voor autobiografie

Antje tekende haar levensverhaal recent op in het boek ...En Door, dat vorige maand verscheen. Volgens de musicalster is iedereen op zijn of haar manier bezig met een zoektocht naar geluk en een succesvol leven. Ze hoopt dat haar bijzondere ervaringen en kijk op het leven mensen inspiratie kunnen bieden en steun geven. 

Nou, dááág!

Oane Born, BN'er-redacteur bij Koffietijd, pikt elke week een Bekende Nederlander vlak na de live uitzending op uit de studio en begeleidt hem of haar richting de uitgang. Onderweg worden er tientallen vragen op de bekende gast afgevuurd.

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore