UpDate

Pam: 'Zo, zo, meneer heeft wel een wensenlijstje zeg'

11 november 2020 17:00
Beeld © iStock

In de groepschat UpDate delen de drie Haagse vriendinnen Pam, Julie en Carola alles over hun bruisende liefdesleven. Bijna elke ochtend wordt er wel even ingebeld voor een update doorspekt van geuren en kleuren. Deze week: collega Jeppe is eindelijk blijven slapen en Carola is op afstand bestuurbaar.

Julie ontvangt fascinerend fotomateriaal van haar nieuwe tinder-treasure Andreas en dat masseert vooral de lachspieren. Carola realiseert zich dat ze in het going steady-stadium is aanbeland en Pam komt erachter dat de liefde van een man wel degelijk door de maag gaat.

Mmmm-mmmm-mmmm-mmmm

Het is 8 uur 's ochtends en die brommende toon is niet mijn bedpartner, maar mijn telefoon. Blijkbaar hadden Julie en Carola er weinig vertrouwen in dat Jeppe deze keer wel tot het ontbijt zou blijven. Maar niets is minder waar en die conclusie trekken zij ook nu ik niet opneem.

"En? En? En? HOE IS HET PAM?", plopt op in mijn scherm. Ik leg mijn telefoon snel ondersteboven. Ondertussen strekt Jeppe zijn armen naar me uit, om mij nog een keer ondersteboven te keren. Hoop ik.

Ik heb het liefst of een hele nacht slaap, of een hele nacht seks. Jeppe blijkt ook hierin af te wijken van het gemiddelde, want hoewel het prima paren was gisteravond, ligt hij sindsdien voornamelijk op zijn eigen helft. Ochtendseks dan maar.

Miniatuurvoorbeeld
Vorige week in UpDate:

Julie: 'Hij stuurt me steeds foto’s van wat zijn apparaat allemaal kan'

"Goedemorgen schoonheid", fluistert hij met een lage kraakstem in mijn oor. Zijn handen glijden over mijn rug en blijven rusten in mijn taille. Bij zo'n eerste kus in de ochtend is het altijd de kunst om het dode vogeltje in de kooi te houden. En dus geef ik hem een klein kusje met mijn mond dicht. Normaal zet ik altijd een glaasje water naast mijn bed om dit soort taferelen te voorkomen, maar dat is er vannacht niet meer van gekomen. Ik glimlach en duw mijn onderlijf wat dichter tegen hem aan. Hm, op dat front hoef ik geen actie te verwachten, zoveel is duidelijk.

"En, wat ga je voor ontbijtje voor me maken?", grijnst Jeppe. "Ik heb wel trek in een spiegelei en een grote zwarte koffie."

"Ik dacht dat ikzelf wel een goede start van de dag was", flirt ik.

"Absoluut, maar ik moet eerst wat brandstof voordat ik in actie kan komen. Zo’n groot lijf moet je goed onderhouden he, Pammetje." Hij kust me op mijn voorhoofd. "Ik spring even onder de douche, goed?"  Hij veert op, en laat me achter met het uitzicht op zijn strakke bolle billen.

V.l.n.r. Pam, Carola en Julie V.l.n.r. Pam, Carola en Julie

Even later sta ik in de keuken een ei te koken en een ei te spiegelen, fruit te snijden en brood te roosteren. Het lijkt hier wel het Four Seasons. Zonder Total Landscaping, maar met verse koffie en uitzicht over de mooiste wijk van Den Haag.

"Je hebt toch wel bonenkoffie voor me gemaakt hè, meisje", klinkt het even later. "Cupjeskoffie kan echt niet meer. Dat is voor studenten."

"Zo, zo, meneer heeft wel een wensenlijstje zeg", antwoord ik. "Gelukkig voor jou zijn het versgemalen bonen met ontkalkt water."

"Topper", zegt Jeppe. "En wat ben je mooi Pammetje, zo ‘s ochtends met je haar nog wild en je ogen zo lief."

En weg ben ik weer. Wat een charmeur deze knappe man. We zoenen uitgebreid en pas na een paar minuten duwt Jeppe me weg. "Anders wordt 'ie koud", wijst hij naar zijn broodje ei.

Net voor de Teams-vergadering is hij de deur uit, en kan ik nog gauw wat mascara in mijn wimpers gooien. De hele ochtend zit ik vol met afspraken, waardoor ik pas 's middags een uitgebreide update aan Julie en Carola kan geven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Carola: 'Wat als de kinderen zijn boxer in de wasmand vinden?'

"Je moer met z’n spiegelei!", roept Carola. "Wie denkt 'ie wel niet dat 'ie is!"

"Ach, sus ik, ik houd ook wel van verzorgen. Zo ben ik. Maar inderdaad, dan wel liever uit mezelf en niet omdat hij het vraagt. Dan  gaat de charme er wel af."

"Ik heb vandaag ook ei op", lacht Carola. "Of eigenlijk in. Magic Mike gaf me zo’n trilei en nam zelf de afstandsbediening mee. Nu kietelt hij me dus af en toe vanuit de kazerne."

"Oeh! Dat lijkt me ook wel wat!", gilt Julie. "Kan 'ie niet twee eieren bedienen?"

"Julie wel", lach ik. "Telt het dan eigenlijk als vreemdgaan?"

"Ingewikkelde vraag inderdaad Julie", beaamt Carola. "Kun je niet zo’n apparaatje aan Andreas geven? Wie weet wat er dan allemaal uit zijn trukendoos komt."

"Ik geloof dat ik dan zelf de trukendoos ben", grapt Julie droog.

Lachsalvo.

"Het is vandaag trouwens International Singles Day", weet Carola. "Zullen we onszelf allemaal een speeltje cadeau doen?"

"Deal!", roepen Julie en ik in koor. "En vanavond wijn en indofood bij mij", zeg ik, "om het te vieren. En jij mag ook nog steeds komen Carola. Met je Magic m-EI-k."

Na jarenlang verkering (waarvan één zelfs een huwelijk werd) zijn Pam, Julie en Carola ineens weer single. Niet ideaal, maar stiekem ook een heerlijk avontuur voor de dertigplussers die ooit huisje-boompje-beestje hadden en nu samen hun vrijheid beproeven. Tussen de stedentrips, dansnachten en samen-eet-avonden door leren ze over het leven, de liefde en elkaar.

Wil je niets van de serie UpDate missen? Klik dan op de UpDate-tag hieronder en vervolgens op 'Volgen'.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore