UpDate

Julie: 'Huidhonger to the max, ik heb echt nieuwe aanwas nodig'

15 oktober 2020 08:05 Aangepast: 15 oktober 2020 11:07
Beeld © iStock

In de groepschat UpDate delen de drie Haagse vriendinnen Pam, Julie en Carola alles over hun bruisende liefdesleven. Bijna elke ochtend wordt er wel even ingebeld voor een update doorspekt van geuren en kleuren. Deze week: de thuiswerkdag van Pam en collega Jeppe eindigt heel anders dan verwacht en Julie snakt naar nieuwe dates.

Carola en de militair hebben een heterdaadje te pakken wanneer Julie en Pam op het moment suprême inbellen om de reisplannen naar Maastricht te bespreken. Jeppe nodigt zichzelf uit voor thuiswerkdinsdag bij Pam en zwiept haar dansend op de bank.

Felblauwe ogen priemen dwars door mijn aura. Speels zijn ze, met een randje groen. Jeppe ligt bovenop me en ik voel dat hij het bijzonder naar zijn zin heeft. Kleine kusjes worden grote zoenen en zijn grote handen strelen door mijn haar.

"Je bent zo mooi Pammetje", fluistert Jeppe. Zijn stem klinkt zwaarder en heser dan normaal. "En je smaakt zo zoet."

Ik moet lachen. Wat een praatjesmaker, deze knapperd.

"Krijg je trek van he, thuiswerken", grap ik.

"Lekkere trek ja", glimlacht Jeppe. En zonder pardon knoopt hij de bovenkant van mijn bloesje open. Zijn lippen zakken al zoenend naar beneden. Een randje donkergroen kant piept boven mijn - inmiddels noemenswaardige - decolleté uit. Ze mogen er best wezen, zo in de schemer, denk ik bij mezelf.

"Oeh, groen. Stijlvol hoor Pammetje." Kussend kijkt hij nog eens van heel dichtbij. Mijn onderlijf maakt intussen golvende beweginkjes op de bank. Jeppe komt weer omhoog, kijkt me doordringend aan en sluit zijn arm achterlangs om mijn middel. Met een doelgerichte zwaai zwiept hij me bovenop zich.

"Zo, zo", lach ik.

"Kan ik eindelijk die mooie billen van je goed voelen", grijnst Jeppe en hij duwt me nog wat steviger tegen zijn middel aan. Ik weet zeker dat het geen rolletje pepermunt is dat ik daar voel. We zoenen gulzig en wat mij betreft is het de hoogste tijd voor een total body workout.

Miniatuurvoorbeeld
Vorige week in UpDate:

Pam: 'Mijn hoofd zegt 'geen goed idee', mijn lijf schreeuwt 'ja!''

Na twee uur droogzwemmen plakt mijn string inmiddels tegen mijn dijen. Behalve de twee knoopjes van mijn bloesje en een fles wijn is er verder niks opengegaan. Jeppe veert op, kijkt op zijn horloge en zegt doodleuk: "Ik moet gaan. Zie ik je morgen weer?"

"Ehm, okeeee", zeg ik verbaasd. Nog drie kussen op mijn mond en weg is hij.

Beduusd zwaai ik hem uit. Net als ik een update in de groepschat wil plaatsen, belt Julie.

"Ben je thuis lieffie?"

"Zeker!", roep ik.

"Goed zo, want ik heb nasi gehaald en ik kom er nu aan."

"Huidhonger to the max!", klaagt Julie, terwijl ze de ene kroepoek na de andere naar binnen werkt. "Ik heb echt nieuwe aanwas nodig. Gisteren zette ik Happn aan en kwam ik meteen Luuk tegen. Irritant is dat, ook al heb ik hem zelf de wacht aangezet. Ik moet het dus over een andere boeg gooien, want ook die mysterieuze matroos lijkt nog lang niet aan te meren. Wat eet jij weinig. Is er iets?", wijst ze naar mijn bord.

V.l.n.r. Pam, Carola en Julie V.l.n.r. Pam, Carola en Julie

"Nou, ik had nogal een aperitief", lach ik. "Laten we Carola even inbellen." Nog voordat Julie 'ja' heeft gezegd, gaat de telefoon al over.

"De kust is veilig hoor!", roept Carola. "Ik ben aangekleed en alleen", en we schateren alle drie.

"Ik zit hier met Julie", vertel ik. "En ik had net Jeppe op het menu."

"Hoe dan?", vragen Carola en Julie. Ik vertel het hele verhaal en benadruk hoe indrukwekkend de bankzwaai was. "Maar ja, net voor het eten ging hij dus ineens weg."

"Voor het kauwen de kerk uit, ja?", grapt Carola.

"Het is tijd dat er weer eens iemand naar mijn zondagsmis komt", moppert Julie.

"Probeer eens een nieuwe app dan", zegt Carola. "Een vriendin van mij had het over Breeze, dan stuurt je match meteen een datumprikker. Echt iets voor jou."

Lachsalvo.

"En deze keer ga ik je profiel aanmaken", lach ik. "We zijn nu wel klaar met dat preutse gedoe."

Na jarenlang verkering (waarvan één zelfs een huwelijk werd) zijn Pam, Julie en Carola ineens weer single. Niet ideaal, maar stiekem ook een heerlijk avontuur voor de dertigplussers die ooit huisje-boompje-beestje hadden en nu samen hun vrijheid beproeven. Tussen de stedentrips, dansnachten en samen-eet-avonden door leren ze over het leven, de liefde en elkaar.

Wil je niets van de serie UpDate missen? Klik dan op de UpDate-tag hieronder en vervolgens op 'Volgen'.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore